Old world order

fredag 22 september 2017

Ett öppet brev till partier

Förra veckan skrev jag till alla riksdagspartier .

Mitt brev:

Till: socialdemokraterna@riksdagen.se; info@moderaterna.se; info@sd.se; info@mp.se; Centerpartiet
Ämne: Islamisering

 
Islamisering pågår dygnet runt i hela Europa och med den följer terror.


Jag är en man över 40. Jag gick med i SSU 1994 och trodde man kunde förändra och göra en skillnad. Jag fick ett förtroendeuppdrag och tjänstgjorde som nämndeman i 8 år för Socialdemokraterna. Min favorit inom partier heter Bengt Göransson. Men idag har jag lämnat partiet sedan 3 år tillbaka och även mitt uppdrag. Jag trivdes med mitt uppdrag och brann för mitt parti.


Men idag har jag tappat helt förtroende för politiker. Ni verkar leva i en fantasi eller lyda under någon annan än Sveriges medborgare och befolkning.


Jag är även blockerad att kommentera samtliga partiers Facebook-sidor. För vad och av vem? Ni har anställda som censurerar alla negativa åsikter. Kallar ni det för demokrati?


Överallt hör jag hur Sverigedemokrater beskylls för att vara främlingsfientliga. Förr i tiden i skogen för överlevnad var fientlighet ett skydd tills man lärde känna individer. Men enligt er är det enbart betingat med rasism. Hur kan vi vara rasister som öppnat upp och tagit emot tusentals muslimer och nyanlända medan deras länder stänger ut vår livsstil?Hur kan Sverigedemokrater portas och bojkottas medan muslimer får tillgång till hela vårt så kallade samhälle utan att någonsin portas eller bojkottas. En moské i Malmö med en Imam som uttalar nedlåtande ord om homosexuella får fortsätta medan ni anordnas pridefestivaler. Separata badtider, flickor som får gå på buss längst bak. Akilov muslim kör över folk på en gata i Stockholm. Men de får fortsätta.... Aldrig hör jag er rikta kritik som får de att förstå ett vi som kristet historiskt land redan haft vår strid med kristendomen och att vi i samklang utvecklats.Varför förbjuder ni inte Islam i Sverige tills de rannsakat sig själva och blir lika rättvisa såsom kristendomen?


Och till sist. Sluta ljug om invandrare och alla positiva effekter. För jag ser själv efter 40 år i Sverige vilka effekter som tagit form.


Mvh,
David Reynolds, en två-barns far som vill se mina barn växa upp i Sverige och inte i ett muslimskt samhälle.


Centerpartiets svar:
Hej!
Tack för ditt mail! Centerpartiets politik utgår från alla människors lika värde och rättigheter. Vi har religionsfrihet i Sverige. Den är grundlagsskyddad. Alla har därmed rätt att utöva sin religion.


När det gäller blockeringar på sociala medier, så gör varje parti sina egna bedömningar och tar sitt ansvar för att tonen är god på de sidor som de ansvarar för. Din yttrandefrihet är personlig, du får säga vad du vill, om det inte är förtal, men du har inte någon rättighet att göra det på någon annans plattform. Det är den som har ansvaret för plattformen som avgör. Detta är inte censur. Censur är när staten går in och stoppar yttranden som ryms inom yttrandefriheten.Vänligen,
Inger Fredriksson

Centerpartiets Riksorganisation
www.centerpartiet.se |
centerpartiet@centerpartiet.se

De andra partierna har ännu inte svarat. Men jag besvarade centerpartiet kortfattat.

Tack för svar!

Hedersrelaterat våld och mord kan och får inte skyddas av grundlagen.  Islam hör inte hemma i mitt Sverige där vi i samklang med vår kristendom utvecklats rättvist. 


Skickat från min Sony Xperia™-smartphone
 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar