Old world order

torsdag 21 september 2017

Hyckleriets Sverige

Det verkar som svenskar inte är en folkgrupp. Trots detta ser vi en ökad importerad brottslighet som påverkar landet negativt. Mannen som körde över människor på Drottninggatan kan räknas som ett av dem. Ingen svensk anmälde Islam. Men det är lätt för löjliga hycklande fega svenskar att anmäla andra svenskar, vilken feghet. Ingen av dem skulle gå in i en moské under dagtid och kritisera muslimer för att de värvar soldater till IS!! Men I Sverige spottar man sina egna i ansiktet. Och detta sker med stolthet.

Aschberg letade upp bittra slashasar som är helt ofarliga. De endaste makt de har är att förfölja andra via sociala medier, eller stalka. Dessa drivs av helt andra faktorer än terrorister med muslimsk bakgrund.

Men ser vi trolljägarna leta upp farliga män som verkligen borde exponeras och tas bort ut samhället? Nej, för de är för JÄVLA fega för det. Hyckleri är något Sverige jobbar bra på och har alltid gjort. Man har kapitalism som aldrig någonsin kommer se till att samhället blir rättvist. Jag såg igår en kvinna få frågan om 200 kr mer i barnbidrag skulle påverka henne? Hon svarade att samhället har inget ansvar att ta hand om hennes barn. Men då undrar jag om hon anser Sverige som samhället har ansvar att ta hand om flyktingar? Detta är ett klassisk exempel på hyckleri. Hon anser sig var mer lyckad än andra svenskar och fattigdom är något hemskt för en svensk att uppleva. Man skall vara bättre än andra i detta land och därmed aldrig hjälpa. Men istället hjälper man folk från andra länder före sina egna. Vad säger det om moral?

Jag föddes i Sverige. Min mor motarbetades, jag satt på Falun och Sollentunas barnhem. Vi var fattiga och fick aldrig någon hjälp. Medan flyktingar får allt idag utan några som helst kontroller. CSN betalar gladeligen ut bidrag till kvinnoförtryckare.

När skall den första muslimen dömas i Sverige för hets mot folkgruppen svenskar? Imamen som uttalade sig illa om homosexuella, vem av dessa godhetsknarkande svenskar anmälde mosken? När skall Malena Ernman ta striden mot islam och dess hetsande mot hela världens folkgrupper?
http://www.helahalsingland.se/gavleborg/hudiksvall/hudikbo-far-fangelse-for-hets-mot-folkgrupp-efter-bild-pa-facebook

https://www.sydsvenskan.se/2016-06-02/hon-satte-dit-hetsare

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar