Old world order

måndag 18 september 2017

Rikets ättesupa

Schysst rubrik på detta inlägg va!  Syftet med denna blogg är inte för att nå ut men att skriva av mig av de tankegångar jag har. Som en slags ventil.

Idag ringde jag Vänsterpartiet och fick prata med en kvinna. Anledningen till detta var att jag ett riksdagsmöte i tv där de pratade om utvisningar av afghaner. Hur kan ens vänsterpartiet prioritera detta framför sitt eget folk är mig ett mysterium. Jag pratade med personen i telefon kanske 7 min tills hon lade på.
Min sista fråga fick jag inte svar på. Den ställde jag såhär: -Tycker du att Sverige tillhör Svenskarna? Hon tvekade och sade inte direkt ja men att den tillhör dem som är här. Mycket luddigt svar enligt mig och det kan inte klassas som svar. Jag frågade innan hon avhyste mig om hon tyckte Nordamerika tillhörde indianerna?

Vänsterpartiet är ett parti som tror snällhet löser världsproblem. Om vi räddar 1000 afghaner. 400 faller i brottslighet och blir bidragstagare, 10 av dem blir grovt kriminella och våldtäktsmän, 5 av dem får jobb men icke fastanställning. Resterande vet jag inte. Men detta är ett exempel och det finns riktig statistik eftersom Sverige är ett land där man registrerar och kontrollerar folk. Men alla de andra då som fortfarande befinner sig i Afghanistan, alla kvinnor och tjejer. Vad händer med dem? Varför är det mestadels så kallade barn med skägg som kommer till Sverige. Överger de sina egna så lätt? Dessa har ingen flyktingstatus. Jag har sett bilder på riktiga flyktingar, de är blandade, vuxna män och kvinnor med äldre samt yngre.

Jag har även granskat hundratals afghanska facebook profiler som säger en hel del. Det existerar ingen större risk för dessa mer än brasilianska barn i favelan. Men trots detta ser vi inga ensamkommande brassebarn komma hit. Vi såg eller ingen ökning av flyktingar under det 19 åriga vietnamkriget. Men det är attraktivt att komma till Sverige just nu och leva på bidrag samt bli loverboys åt äldre kvinnor. Det  blir svårt att bevisa pedofili när de ljuger om sina exakta åldrar. En riktig flykting har alla sina handlingar med sig. Men dessa afghaner saknar oftast korrekt information.

Vänsterpartiet framhäver ingen svensk nationalism. Men samtidigt kan jag läsa vänsterjournalisters artiklar där de intervjuar folk från andra länder som själva framhäver sin egen.  Exempelvi ringde jag upp en kvinna i Eskilstuna som intervjuat an svart kille där kommunen stöttat upp hans projekt back to african roots. Ett annat större exempel är projektet i USA som heter Black Lives Matter. Varför får de vara stolta och inte vi svenskar som folkgrupp? Och dessa ständiga hyllningar till historiska individer såsom Moder Teresa, Roaul Wallenberg..Dessa enligt vänsterpartiet är bara människor, inget mer. Om man skall återgå om Sverige tillhör svenskarna. Nej, dessa historiska personer hyllar de men inte Sverige och vår kultur. Är det inte på tiden att de finansierar back to Swedish roots eller Swedish lives matter? Vårt land är fullt av parasiter och vänsterpartiet tillsammans med övriga partier hjälper dessa medan fattigpensionärer och schyssta invandrare som anpassat sig faller i glömska?

Vi har ledare och politiker i detta land som enligt mig är landsförrädare. De offrar sitt eget folk för att känna sig duktiga i nyanländas ögon. De ville inte bevisa för svenska medborgare hur duktiga de är att fixa landet. Istället hänger de med i kapitalismens snabba bil till helvetet. Vägen till helvetet är kantad med goda intentioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar