Old world order

tisdag 3 oktober 2017

Sverige är ett förlorat land


Är jag en ond människa?

Man är den man är genom andras ögon.

Jag anser mig inte vara ond. Men jag har fördomar och kan anses vara främlingsfientlig.

Jag föddes i slutet av 70 talet. Inte med alla förutsättningar men ändå relativ trygg miljö jämfört med andra främmande miljöer i världen.

En pojke i Afghanistan måhända lära sig jaga och slakta djur vid låg ålder. Lära sig se djurets blod sippra ur och livsgnistan i dess ögon försvinna.

En pojke i Iran/Irak kanske får se sin mamma bli slagen av far då kvinnor skall veta sin plats.

Inget av detta vill jag ta del av. Vi lever i en modern tid som utvecklats med både fördelar och nackdelar. Jag tycker inte om den typen av kultur, jag älskar min egen. Gör detta mig till främlingsfientlig?

Jag skall inte berätta om mitt liv eftersom jag skriver en bok just nu och ni kommer får ta del av den en vacker då. Men många svenskar kommer ihåg 70 talet. Ni kommer ihåg hur internet kom, stora otympliga mobiler, även Ericssons med en uppfällbar antenn. Ni minns att Sverige hade en mångkultur som sammanflätade med det svenska homogena samhället. Men idag, allt som är en norm är fult enligt vissa individer som tillåts få allt för mycket tid i media. Vilsna feminister som bedriver cirkus med hen betydelse och tror feminism är att vara lika macho och mansgrisig som vissa män, och även odla hår under armar som bloggaren som kallar sig LadyDahmer. Dahmer var en seriemördare. Hur en kvinna och mamma som hon vill associerar sig med en sådan destruktiv mördare vet jag inte. Chocka folk kanske. Jag blir inte det, men däremot psykiskt trött av att se sjuka egotrippade människor. De vill hela tiden rasera normer. Likt en tonåring som gör revolt mot sina förlegade föräldrar. Men bara för att vissa inte hänger med i tiden gör dem inte mindre intressant att lyssna på. Vi inte exakt hur pyramider byggdes.

Poängen är att vi som levt ett tag i Sverige vet vad vi har förlorat. Sverige idag är ett land som är kört i botten. Klassklyftorna existerar fortfarande, men nu tvingas vi även kämpa mot nyanlända som tror sig ha rätten att ta med sin kultur. De gav upp sin kultur när de flydde. I Sverige anpassar man sig efter landets befolkning. Detta sker i alla muslimska länder. Varför skulle vi vara ett undantag som levt utan krig i 200 år?

Jag har chattat med muslimer via sociala medier. Något de alla har gemensamt är att de hävdar att VI koloniserat världen. Att vi bär ansvar för deras misär och misslyckanden. Och i detta känslorus erkänner de även sin agenda. De vill inte bli en del av den svenska befolkningen. De vill ta över och göra Sverige till sitt eget land. I många förorter ser vi dessa tendenser. Vi ser också mer än någonsin kvinnor i slöja. Överallt får jag deras religion på sinnet. Jag fylls av hat då jag sett och upplevt hur ond religionen Islam är. Ingen vågar göra revolt då de lever i skräck. Man använder även religionen som en rasistisk sköld. Men media i Sverige förblir tysta och statsminister skakar hand med saudiska ledare med ett flin. Vad säger feministerna? Inget, de är för fega och visar att männen får leka fritt. Dessa feminister fortsätter odla hår och anse sig vara soldater för kvinnors rättigheter. CSN betalar ut pengar till muslimska studenter som går i en skola där kvinnor är förbjudna. Vad för feministerna, de fortsätter gå i pridefestivaler tillsammans med folk med bondagekläder och tro sig göra en skillnad. De bedriver en kamp mot vanliga svenska män som är ofarliga.

Fördomar är inte en lyx som enbart rasister står för. Den lyxen förekommer hos många inom vänstern. och de skall utmåla sig som goda? Nej, de är lika stora as som alla andra. Fast de vill inte skapa ett tryggt samhälle genom nationalism. De tror att folk i världen är på deras sida? Detta är en lögn. Kulturer bevisar detta och vissa är mer våldsbenägna. 

Låt mig ge er ett tydligt exempel. Landets befolkning har lärt sig respektera djuren under 200 års utveckling. Många har blivit veganer och landets medborgare har i gemensamma fördjupad förståelse hitta en hållbar balans. Plötsligt genom maktskifte, en övergång där alla Europeiska länder styrs av en främmande makt. Medborgarna som är veganer märker inte av övergången. Landets egna ledare har sålt sig själva och sin ideologi. Efter några år kommer invasionen av i form av flyktingar och nyanlända som är KÖTTÄTARE. Vad tror ni händer med landets alla djur? Nu förstår ni varför förorter brinner och våldtäkter ökat? Och media är korrumperade av samma främmande makt som såg till att tvinga in människor. Och då måste krig skapas. Invasionen sker utan vapen. Alla vapen finns tillgängliga i det invaderade landet. OCH även djuren som nu slaktas. Och de fredliga veganerna blir förvandlade till monster enligt media om de yttrar kritik.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar