Old world order

lördag 18 november 2017

Månlandningen har aldrig hänt

Nasa fick miljarder i skattepengar att finansiera ett rymdprojekt. JFK ville ha mer och blev mördad. USA är ägt av en liten skara miljardärer som vill ge sken av demokrati. Men de använder landet som ett vanligt företag och medborgarna är grundlurade.

Jag kan inte bevisa den fejkade månlandningen. I min barndom var jag fast övertygad om människans bedrifter men som vuxen kan man se tydligt hur fejkat alla filmer och bilder om månlandningen är.

Nasa ger oss även skitdåliga bilder idag som de hävdar vara platserna för månpromenader. Idag 2017 med vår avancerade teknik ger de oss simpla bilder vi skall gissa oss till vad de föreställer.

Hur lurar man? Ju större lögnen är desto enklare. Psyket hos en människa kan inte hantera dessa lögner och de blir lättare att acceptera genom att tillåta den bli sanning.

Exempel 1.

Jag hävdar mig befinna mig i djupaste Norrlandsskogen men är i själva verket är hemma i min lägenhet i Stockholm. Jag har redan fejkat omgivningen sparsamt en vecka tidigare men i en annan skog nära hemmet och inte flera mil bort.  Trots att jag är hemma övertygar jag min krets med familj och vänner genom att skicka dem filmer och bilder. Samma sak gör Nasa. De lurar även markkontrollen och de har manipulerat alla system. Folk tror de gör sina uppgifter men blir matade med felaktig rapporter. Tekniker och annan personal litar ju på sina mätinstrument.  Även min familj litar ju på de uppgifter de får.

När första kritiska responsen kommer är jag redan förberedd med eget konspirationsmaterial och bombarderar med dessa. Jag startar egna kritiska källor och skapar förvirring. I denna förvirring låter jag min familj och vänner utkämpa ett eget krig mot varandra. Huvudfrågan blir: Var David i Norrlandsskogen kontra David var aldrig i Norrlandsskogen. I denna förvirring glöms viktiga detaljer bort och allt döljs i en soppa av frågetecken. Hur kan ett träd bevisas tillhöra Norrland? Hur kan en promenad i skogen bevisas tillhöra en plats i Norrland?  Jag har ensamrätt på sanningen likaså Nasa har ensamrätt att bevisa sin sanning. Du och jag saknar kapital att bygga rymdraket för att konkret besöka månen och se med egna ögon. Vi måste och är tvingade att tro på Nasa. De har även anställda som konstant vill övertyga och mata oss med tekniska detaljer att de landat på månen. De har oändliga resurser.

Jag tycker man kan se hur fejkat allt är med månen. Exempelvis dockningen av moduler i rymden. Riktigt dåligt gjort men vi måste ju tro på det.

Google Earth är perfekt för att de hus, bilar osv. Men de bilder vi får av månen är suddiga och billiga. Man drar pilar till de platser som innehåller rester av månlandningen, såsom månlandaren, månbilen..

Även ISS kan vi ifrågasätta. Varför har de inte en dygnet runt videokanal?

Varför får vi inte se allt i live från start till dockningen till rymdstationen. Det finns GO Pro kameror att fästa.

Många frågetecken men när sanningen kommer fram kommer allt att kollapsa.

1 kommentar:

  1. Så klart månlandningen är en bluff! En bluff utan dess like!

    SvaraRadera