Old world order

torsdag 3 maj 2018

Vård för vem?

Idag såg jag ett program om vården i Sverige. Vi fick följa politikern Strandhäll ( S Socialförsäkringsminister) och en kommunal politiker med nördig uppsyn vid namnet Elin Noren ( S - Landstingsråd).

Jag måste påpeka först att jag anser dessa två är ondskan själva. De utför ett arbete med dold agenda men blir självklar om man granskar deras beslutsamma arbete.

I programmet påstår Strandhäll själv och använder ordet populism. " Att de kunde ha varit populister genom att öppna fler vårdinrättningar. De tror på centralisering. Precis som stora shoppingcenter i Sverige med parkering. Gallerior är hotet mot egenföretagare runtom i Sverige. Man centraliserar försäljning. I min värld är detta opersonligt och trist. Jag vill ha kvar ett Sverige med lokala försäljare.

Strandhäll är just en centraliserad politiker som fiskar röster vid valet genom populism. Då passar det att besöka olika områden i Sverige. Det kallas hyckleri enligt mig. Man kan inte lägga ner vård för människor och centralisera och tvinga sjuka resa långt. Samtidigt söka upp dem vid valet och propagera för sin politik. Vilken dubbelmoral är inte det!

Sedan har vi Elin Noren, hon har antagligen inte egna barn och blev mobbad i skolan. Men nu som vuxen är hon viktig. Hennes moral är skadad av det förflutna. Att lägga ner vård och centralisera blir automatiskt enkelt.

I inslaget såg vi även Måns Rosén. En man som fick i uppdrag att utreda vård. Han var själv handikappad och vem passar då mest in för att  utreda hur man skall spara på vård. Jo en lyckad egenkär handikappad man som spelar tennis. Sensmoralen blir. Jag är som er sjuka men lyckades på egen hand. Därför behövs inte vård för er. Men alla kan inte lyckas. Vissa är såpass sjuka att de behöver den bästa vården Sverige kan erbjuda. Kosta vad det kostar. Vi är svenska medborgare som bryr oss om våra egna. Men i dagens Sverige bryr sig inte politiker om de egna.

Att centralisera är att ta från folket enligt mig. Det är en ren stöld. Men varför?

Jo, för att bekosta islamiseringen och den massiva invandringen.

 TJUV
 TJUV


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar