Old world order

torsdag 6 december 2018

PK hyckleri

Ni vet den där känslan. Att se samhället i krig, skottlossningar, invandrare som stålsätter sig i gäng, bilar som brinner, gruppvåldtäkter, inga utvisningar, bidragsflyktingar som kallas ensamkommande, nyanlända osv.

Och sedan läser man PK medias nyheter som förvanskar sanningen och skönmålar islamiseringen med religionsfrihet, rätten att bära slöja osv..

Den där känslan att något riktigt ruttet sker i Sverige medan politiker och journalister ljuger oss i ansiktet och anser det är vi FOLKET som har fel värdegrunder medan de spyr upp allas lika värde. BULLSHIT

Allas lika värde är en IDÉ, en utopi. Den existerar inte. Orden slängs på oss som om vi ska tro det.
Däremot är det något vi skall eftersträva och förverkliga i den mån det går. Men klassklyftor består. Naturen utnyttjas, människor utnyttjas, mördas, styrs, plågas, sprängs osv....

http://www.publicistklubben.se/2018/11/22/emma-leijnse-tilldelas-guldpennan-2018/

Denna länk ovan handlar om ett pris. Personen som fått priset heter Emma. Motiveringen lyder:

För sin initierade skildring av en av vår tids största samhällsförändring i Sverige – den där kvinnor nu är på väg att få bättre utbildning och lägre arbetslöshet än män. Och även för hennes personliga texter om hur förmågan att använda språket är nyckeln till makt.”

Wow!!! Man kan nästan tro att Emma med sin journalistik återberättar en allrådande positiv utveckling.
Det är en lögn. Våldtäkter har ökat. Svenskars fortplantning minskar. Sveriges politiker pysslar med ett folkutbyte. Vad kan då man pyssla med som kvinna? Med risk att bli misshandlad av muslimer och våldtagen av muslimska gäng är utbildningen en räddning. Högutbildade är mer skyddade i en verksamhet. Lågutbildade kvinnor utgör grovarbetet i samhället. Hemtjänsten i förorter, matbespisning, kassörska på ica i en NO GO ZON,, osv. Ni förstår min poäng.

Dagens journalister pysslar med en form av onani. Deras syn på samhället är en fantasi som tillfredsställer dem enormt. Men de kommer aldrig skriva sanningen då globalisternas agenda med folkutbyte får inte störas. Den som berättar sanningen blir avskedad och utfryst för all framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar