Old world order

torsdag 6 december 2018

Slutet på vita stolta Sverige

Mitt och mitt, ditt och ditt. Vi kan inte längre ha dessa motsättningar inom gruppen. Nationalistiskt tänkande lönar sig inte för oss. Människor ska bli konsumenter, slavar under räntan, utnyttjade via deras egna demokratiska system. Anti-fascister skall sponsras för att bejaka våra intressen om ett mångkulturellt samhälle. Vita män i Europa har fått det bekvämt och kan inte längre utnyttjas i kommande krig. Vi behöver islamister som utför vår terror och kan kuva uppstickare via våld. Låt kommuner och områden översvämmas av dem. Vilka är islamisterna frågar någon under mötet? Det spelar ingen roll, det går en islamist på 10-20 muslimer. Släpp in dem allihop. Men kristna nyanlända? Utvisa dem direkt säger en av alla gubbar som sitter bredvid en flinande Annie Lööf, hon flinar men är innerst inne rädd för männen. Hon förstår deras allvar och våldskapital.

Detta damer och herrar var en fiktiv berättelse från Bilderberger möte.. Fast deras snack är mer subtilt och orden svängs om för att inte skrämma nya deltagare.

Dagens globalister och politiker jobbar inte för folket. De jobbar åt kapitalet. De bryr sig inte om att Europa blir muslimskt och fylls med svarta människor. Det vi ser i Sverige idag är slutet på det homogena landet. Det är en dold utrensning av vita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar